Despre Noi

Home

Despre Noi

Bucura-te si imparte un gram de nebunie cu cei din jurul tau

Oglinda Foto este un trend, un must have, o inovatie, o ultima tendinta în materie de cabine foto, oferind momente unice invitatilor indiferent de tipul evenimentului. Fie ca vorbim de nunta, aniversare, botez sau petrecere corporate Oglinda Foto va fi cu siguranta centrul distractiei.

Si nu uita! Un eveniment reusit inseamna si foarte multe fotografii frumoase, care suprind bucuria, emotiile si zambetele invitatiilor tai. Cu noi ca parteneri, invitatii tai se vor distra si se vor manifesta cat mai natural in fata oglinzilor foto.

Indiferent de eveniment, nu uita ca este o seara magica.

10

CONSULTANTI

100

NUNTI

1147

FOTOGRAFII REALIZATE

10

PARTENERI

01. Calitate

Oglinda este dotata cu echipament performant ce include camera foto de ultima generatie, ecran touchscreen si imprimanta.

02. Fotografii

Pe langa poza printata ai posibilitatea ca pozele tale sa fie incarcate pe Facebook, E-mail sau Instagram pe loc, folosind touch screenul Oglindei.

03. Transport

Oglinda are dimensiuni reduse si a fost conceputa astfel incat sa poata fi amplasata intr-o mare varietate de spatii pentru a deservi toate tipurile de evenimente.

04. Echipa

Consilierii nostri vor fi langa tine pe toata durata inchirierii unei Oglinzi Foto si vor avea grija sa nu lipseasca buna dispozitie. Nu vrem sa ramai fara zambete.